Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Loom bands

Certificate, safety: EN71 Part1:2011, EN71 Part 2:2011, EN71 part3: BS:EN 71-3:2013.

Zilver

Volgens Poolse wet, worden zilver halffabricaten met een maximum gewicht van 5 gram niet onderworpen aan de markeringsplicht en met een zuiverheidsmark niet voorzien.

Niettemin voeren we bijvoeglijke, onverplichte onderzoeken uit. Meer informatie, samen met certificaten van het Essaaikantoor, vind je hier: zilver draad, gesloten staafjes, open staafjes, knijpkralen, sluitingen, veerringen, ringetjes. Eveneens delen we mede dat je met ons contact kan opnemen wat certificatie van andere zilver producten betreft. We werken samen met het Essaaikantoor en kunnen onderzoeken en certificatie voor je uitvoeren. Deze onderzoeken dienen te worden betaald.

Swarovski

We zijn de officiële branding partner van het programma Create Your Style with SWAROVSKI ELEMENTS dat een eigendom van het bedrijf SWAROVSKI AG is. Doordat u in onze winkel kopen, bent u zeker dat u originele producten van de directe leverancier in echt goede prijzen aankopen. Certificaat bekijken.

Halffabricaten - Nikkelvrij

Onze halffabricaten worden ten aanzien van het gehalte van nikkel onderzocht en voldoen aan de normen EN12472 & EN1811: Intertek 1, Intertek 2, Intertek 3, Intertek 4, Intertek 5, Intertek 6.

Houten kralen

Eenkleurige houten kralen worden in mooie, levendige kleuren geverfd door een veilige, ecologische verf die aan de norm BS EN 71-3:1995 voldoet. Kralen werden onderzocht door een onafhankelijke laboratorium Intertek in Groot-Brittannië.

- Cadmiumvrij

Onze halffabricaten worden ten aanzien van het gehalte van cadmium onderzocht en voldoen aan de norm BS EN 1122:2001.

Schelpen

Onze schelpen komen van legale kwekerijen, wat wordt geattesteerd door veterinair cerificaat.

Nagels - Sieraden

Onze halffabricaten voor nagels werden onderzocht door een onafhankelijke laboratorium Intertek in Groot-Brittannië.