Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Welkom op de website MaxBeads.be

MaxBeads.be is de grootse webwinkel in Polen met juweliers accessoires en één van de grootste in Europa. In ons vaste aanbod bevindt zich meer dan 18.214 producten meteen beschikbaar.

We voorzien zowel hobbyisten, culturele centra, scholen, als professionele kunstenaars en grote, bekende juwelier ateliers. Dankzij voortdurend uitgebreid catalogus bieden we halfproducten aan die nergens anders beschikbaar zijn. Dankzij hun uniciteit en enig in zijn soort patronen maken we het voor je makkelijk unieke juwelen en sieraden te creëren.

Alle door ons verkochte producten worden direct voor ons bedrijf vervaardigd. Dat laat ons ze in beste prijzen aanbieden. Kwaliteitscontrole anderzijds, zowel in de vervaardiging, conditionering en distributie fasen, maakt het mogelijk om hen te leveren met de waarborging van de redelijke kwaliteit.

Dat alles zodat je met onze samenwerking tevreden was!

Waarom loont het de moeite om met ons samen te werken?

  1. Vertrouwen - We hebben een gevestigde marktpositie.
  2. Aanbod - Meer dan 18.214 producten meteen beschikbaar.
  3. Kwaliteit - Alleen producten van de hoogste kwaliteit.
  4. Prijzen - We realiseren massa invoer en geven de beste mogelijke prijzen.
  5. Fexibiliteit - We voeren individuele bestellingen uit.

We wachten op contact met u. Schrijft u aan ons.