Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Algemene voorwaarden

1. Toepassingsgebied

Volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen voorgelegd in onze webwinkel.

2. Partij bij de Overeenkomst, sluiting van de Overeenkomst

Verkoopovereenkomst wordt afgesloten met APW Global Sp. z o. o. Sp. Kom.
Het voorstellen van producten in de webwinkel vormt geen juridisch bindende aanbood, maar een niet bindend internet catalogus. Doordat u op bestellen klikt, legt u een bindende bestelling voor op waren die zich in uw winkelwagen bevinden. Voorlegging van de bestelling wordt door een automatische bevestigingse-mailbericht bevestigd direct na de voorlegging. Verkoopovereenkomst wordt met deze e-mail afgesloten.

3. Betaling

In onze winkel kunt u van volgende betaalmethoden kiezen:
Creditcard
Uw creditcard wordt belast op het moment wanneer we uw bestelling aannemen. Kiest u voor de betaling met een creditcard, worden er geen operationele koste toegerekend.
Overschrijving naar een bankrekening
U verplicht zich een overschrijving te maken binnen 7 dagen vanaf het moment wanneer u de bevestiging van de door ons aangenomen bestelling ontvangen. Kiest u voor de betaling met een overschrijving, worden er geen operationele koste toegerekend.
PayPal
Uw rekening wordt belast op het moment wanneer we uw bestelling aannemen. Kiest u voor de betaling via PayPal, worden er geen operationele koste toegerekend.
Online betalen
Uw rekening wordt belast op het moment wanneer we uw bestelling aannemen. Kiest u voor de betaling via online betalen, worden er geen operationele koste toegerekend.

4. Persoonlijk afhalen

We leveren alleen per verzending. Persoonlijk afhalen is helaas niet mogelijk.

5. Pakketautomaten

We leveren geen waren via pakketautomaten.

6. Eigendomsvoorbehoud

Voordat we de volledige betaling ontvangen, blijft de waar onze eigendom.

7. Transportschade

In het geval dat geleverde waren duidelijke transportschaden dragen, we verzoeken u om zo spoedig mogelijk hierover bij de leverancier te reclameren en onmiddellijk met ons contact op te nemen. Verzuim van het indienen van de reclamatie of contact met ons heeft geen invloed op het nastreven van uw wettelijke rechten, namelijk garantierechten. U helpt ons echter onze eigen vorderingen na te streven ten opzichte van de vervoerder.

8. Inhoud van de Overeenkomst

We schrijven de tekst van de Overeenkomst neer en via e-mail versturen aan u de details van de bestelling en algemene verkoopvoorwaarden. Algemene verkoopvoorwaarden kunt u op ieder momentop onze website lezen of daarvan downloaden. Uw vorige bestellingen kunt u zien nadat u ingelogd bent op het klantenaccount.

9. Taal van de overeenkomst

De taal van de Overeenkomst is Nederlands.