Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Herroeping

U hebt recht op zich binnen dertig dagen de overeenkomst zonder reden te herroepen. De herroepingstermijn bedraagt dertig dagen vanaf de dag, wanneer u of een door u aangewezen derde persoon die geen leverancier is, bestelde waren heeft ontvangen.
Om de overeenkomst te herroepen moet u aan ons mededelen (APW Global Sp. z o.o. Sp. Kom., ul. Składowa 10, 05-840 Brwinów, info@maxbeads.be, door een duidelijke verklaring (bv. per post verzonden brief, e-mail of via het formulier) over uw beslissing over de herroeping.
Om de herroepingstermijn te behouden is het genoeg, dat u aan ons informatie versturen dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht voordat de herroepingstermijn afloopt.

Gevolgen van herroeping

Nadat u de overeenkomst hebben herroept, onmiddellijk en niet later dan binnen veertien dagen vanaf het moment wanneer we informatie ontvangen over uw herroeping, ontvangt u alle betalingen terug, die we van u hebben ontvangen inclusief leveringskosten (behalve extra kosten die daaruit voortvloeien dat u een andere bezorgingsmethode hebt gekozen, dan de door ons aangeboden gunstigste standaard bezorging). Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel dat u bij de primaire transactie hebben gebruikt, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. In geen geval worden er extra kosten berekend.
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. U moet voor kosten van eventuele daling in waarde van waren uitsluitend in het geval dekken, wanneer de reden van de daling niet aan uw gebruik van de waar is te wijten dat noodzakelijk is om zijn toestand, eigenschappen en functionaliteit te beoordelen.