Shop is closed. Thank you for years of cooperation.

Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

MAXBeads - de beste kralenwinkel voor jou

Mooie kralen in alle kleuren van de regenboog, glanzende hangers, rocailles en edelstenen - er zijn zoveel producten dat iedereen iets voor ze kan vinden. Sieraden maken is een buitengewone hobby, ideaal voor creatieve mensen. Maar ... creativiteit moet worden beperkt, als je niet te veel elementen hebt om uit te kiezen. Veel mensen die zich bezighouden met handgemaakte sieraden zijn teleurgesteld over het aanbod van kralenwinkels. Misschien hoor jij ook bij hen. Gelukkig is deze tijd voorbij sinds vandaag. Sinds de dag dat u MAXBeads voor de eerste keer hebt bezocht. Hier vindt u vrijwel alles ... en zelfs meer.

Sieraad onderdelen. Bevindingen voor het maken van sieraden

Sommige mensen onderschatten het belang van sieraad onderdelen. Ze weten dat zulke kleine elementen zoals oorraden, gespen, knijpkralen, kreeften of gespleten ringen nodig zijn, maar ze denken dat hun kwaliteit er niet echt toe doet. Deze elementen moeten echter sterk zijn, gemakkelijk te gebruiken en ... mooi. Een juiste keuze van sieraden kan een bepaalde armband of oorbellen veel eleganter maken. In onze winkel vindt u sieraden die zijn gemaakt van sterling zilver 925, verzilverd of zelfs verguld degenen.

Halfedelstenen en edelsteen kralen

Als je droomt over mooie, elegante sieraden, hoef je niet veel geld uit te geven voor diamanten, smaragden en andere edelstenen. Agaat, granaat, citrien, jades, amethist of onyx zijn ook mooi en kunnen gemakkelijk dure elementen vervangen. Halfedelstenen en edelsteenkralen behoren tot de meest populaire producten in onze winkel. De meeste van hen zijn natuurlijke stenen voor het maken van sieraden. Dankzij hen kun je buitengewone en originele armbanden, oorbellen en kettingen maken.

Glazen kralen

In MAXBeads vindt u kralen in vele kleuren, vormen en maten. Ze zijn gemaakt van veel verschillende materialen. De meest populaire is glas. Glazen kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van grote tot de kleinste rocailles (ongeveer 2 mm). We verkopen elementen van de beste merken: Toho-kralen en Miyuki-kralen en Tsjechische kralen.

Swarovski-kristal

Swarovski behoort tot de meest exclusieve merken als het gaat om handgemaakte sieraden. In onze winkel vindt u kleine Swarovski parels (ideaal voor delicate armbanden), Swarovski kristallen (voor oorbellen en kettingen) en kant-en-klare Swarovski-hangers voor beginners.

Beadshop

Zoals u kunt zien, bieden wij een breed scala aan producten voor handgemaakte sieraden. Onze kralenwinkel is een perfecte plek voor deze mensen die deze hobby beginnen en voor diegenen die ruime ervaring hebben op dit gebied. U kunt kopen in zakken voor de detailhandel, of in het groot zakken, bieden wij ook korting of gratis verzending.