Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Edelsteen kralen / Kralen van halfedelstenen en edelsteen kralen

Halfedelstenen, sieraden en edelstenen, kies uit duizenden stenen, koop met een korting van maximaal 20% en gebruik gratis verzending vanaf PLN 59,99. We verkopen ook in wholesale-packs. Controleren!

Droom je van een ketting met een "tijgeroog"? Of misschien over oorbellen met turquoise? Hier kunt u 💖 unieke halfedelstenen en juwelen kopen, waarmee u originele en fancy sieraden kunt maken. Geweldige prijzen, grote kortingen.

--- meer lezen ---
Edelsteen kralen

Halfedelstenen, edelsteen kralen

Onze winkel biedt veel verschillende soorten stenen om sieraden te maken. In deze winkelcategorie hebben we prachtige en unieke kostbare en decoratieve stenen verzameld uit vele hoeken van de wereld. Stenen zijn verkrijgbaar in rijke kleuren, tinten, maten en vormen - rond, mat, gemalen of gekleurd. Turkoois, agaat, jade, onyx of tijgeroog en andere edelstenen die u in onze winkel vindt, is een ongekend kunstwerk van de natuur, en sieraden die van hen zijn gemaakt zullen zeker niet een bewonderaar zijn van luxe accessoires. We bieden ook een brede selectie halfedelstenen edelstenen van juwelen, zoals jaspis, malachiet en lapis-lazuli, onyx, marine blauw, amazoniet, jade en jade. Elk van hen gebruikt in handgemaakte ketting, hangers, armbanden of oorbellen geeft een glans en benadrukt de subtiele schoonheid van een vrouw.