Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Glazen kralen

Glazen kralen zijn onze grote categorie in de winkel, er zitten gefacetteerde, gecoate en transparante kralen in. We bieden alles in kleine en groothandelspakketten. Een korting van maximaal 30% wacht op u. Zien!

Kleine, multi-gekleurde glazen kralen zijn de basis van kralen, de meest populaire techniek voor het maken van sieraden. Glazen kralen zijn perfecte kralen voor armbanden. Dankzij hen kunnen we verschillende soorten handgemaakte armbanden maken.

Mooi uitziende sieraden zijn het resultaat van creativiteit en creatief werk, maar ook van de kwaliteit van de materialen die we hebben gebruikt om het te maken. Om deze reden vindt u in onze winkel alleen producten van gerenommeerde en erkende merken - de beste kralen- en accessoirefabrikanten voor het maken van sieraden uit Oostenrijk (Swarovski), Tsjechisch (inclusief Preciosa-kralen), Japan (TOHO ™ -kralen, Miyuki-kralen). U kunt kiezen uit een breed scala aan glaskralen van verschillende groottes, kleurstoffen of coatings. Met kralen die u in onze winkel hebt gekocht, kunt u originele en ongewone sieraden maken. Fancy oorbellen, kleurrijke kettingen of elegante armbanden. Glasparels kunnen ook worden gebruikt als opgestikte applicaties of decoratieve interieurelementen. De mogelijkheid om kralen te gebruiken is heel erg. Alleen de verbeelding beperkt je.

--- meer lezen ---
glazen kralen

Glazen kralen voor het maken van sieraden

Glazen kralen zijn een basisproduct voor het maken van sieraden en handwerk. Wij importeren glaskralen uit de Tsjechische Republiek, Japan, Oostenrijk en China. Nu kunt u unieke armbanden, oorbellen, halskettingen of verschillende soorten decoraties maken en werken van handwerk. In ons aanbod hebben we glaskralen in verschillende groottes, met verschillende tinten of coatings. Zeer populaire glaskralen zijn kleine kralen, gecoate kralen, glazen kralen of een nieuwe generatie kralen om CrystaLine-armbanden, facetkralen te maken. Een ander populair product is Venetiaans glas dat we verkopen in de vorm van Murano-lampwork-imitatie.

Tsjechische glaskralen, Swarovski-kristallen en Japanse TOHO-kralen of Japanse Miyuki-kralen hebben afzonderlijke categorieën om de aankoop te vergemakkelijken.

Recentelijk moeten ook vreemde parels, die als hand- of voetkettingen als halskettingen of armbanden zijn vervaardigd, worden overwogen. Het hangt allemaal af van waar de consument naar op zoek is. Zulke kralen kunnen een perfect cadeau zijn voor een klein meisje dat van verschillende snuisterijen houdt. De mode voor glaskralen is zo intensief dat het ook geldt voor gepensioneerden. Per slot van rekening wil een vrouw er op elke leeftijd aantrekkelijk uitzien, dus ook voor oudere mensen zullen kettingen of armbanden gemaakt van glaskralen van vele kleuren worden gemaakt. Een ander zeer interessant aanbod is het individuele ontwerp van glazen kralen.

Glazen kralen groothandel

Je kunt groothandel glazen kralen kopen voor sensationele prijzen in groothandelsverpakkingen, meestal op snaren van ongeveer 80 cm. Groothandelsprijzen zijn gemiddeld 36% goedkoper. U kunt ook kleinere pakketverpakkingen kopen. In onze winkel verkopen wij glaskralen van verschillende groottes 2 mm, 4 mm, 6 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm.

Kralen voor het maken van sieraden

Meestal zullen decoraties zoals glaskralen door ons worden gebruikt in persoonlijke stilering. Vrouwen houden bijvoorbeeld van zulke interessante snuisterijen die hun uiterlijk in heel verschillende omstandigheden kunnen verbeteren. We zullen bijvoorbeeld altijd proberen om uitzonderlijk aantrekkelijk te zijn bij verschillende af en toe feestjes. Vrouwen hebben hier een volledig bereik. Een bezoek aan de winkel waar glasparels verkocht gaan worden, kan slepen, want we zullen zeker veel verschillende artikelen tegenkomen. Kralen kunnen groter of kleiner zijn. Bovendien kunnen ze van verschillende glassoorten zijn gemaakt. Meestal hebben we ook toegang tot een aantal ervaren klantadviseurs die in staat zijn om precieze specificaties voor ons voor te bereiden. Ter plaatse in zo'n winkel of in een magazijn kunnen we heel veel heel verschillende kralen in kleur vinden. Blauwe of rode glaskralen worden hier vooral geliefd bij jonge vrouwen die naar een disco gaan. Hun grootte zal ook afhangen van hoe breed de pols van een jonge vrouw is. We moeten natuurlijk ook elke keer kwaliteitscertificaten analyseren. Allereerst moeten we precies weten hoeveel kralen we moeten kiezen. Natuurlijk moet je rekening houden met het feit dat duurzamere en meer stilistisch interessante glaskralen duurder zullen zijn. Heel vaak, zelfs voor betere producten, kunt u echter promoties tegenkomen.