Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

leer koord / Leren koord

Leren koord is een zeer interessant, basisproduct voor het maken van sieraden en handwerk. In ons aanbod hebben we verschillende soorten platte, ronde, dikke en gevlochten riemen, in uniform ingetogen kleuren, of meerkleurig. Hun selectie hangt voornamelijk af van het type sieraden dat wordt voorbereid. Sieradenbandjes uit de winkel koraliki.pl zijn gemaakt van natuurlijk koeienhuid. Het aanbod omvat ook stoffen bandjes en verschillende soorten imitaties. Het garandeert een hoge kwaliteit, vooral duurzaamheid. De kleur van leren leren riemen is niet gemakkelijk af te wrijven, dus je kunt nog spectaculairdere sieraden maken die je blik aantrekken.

--- meer lezen ---
leer koord

Lederen koord

Leren sieradenkoord is een zeer interessant, basisproduct voor het maken van sieraden en handwerk. In ons aanbod hebben we verschillende soorten platte riemen, ronde riemen, dikke riemen en gevlochten riemen. In homogene ingetogen kleuren, of veelkleurige imiterende slangenhuid. Onze riemen zijn natuurlijk, gemaakt van koeienhuid. Het aanbod omvat ook stoffen bandjes en verschillende soorten imitatie.