Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Metalen kralen

Metalen kralen bieden vele mogelijkheden voor het maken van buitengewone sieraden. Kralen in veel ontwerpen. Ze zullen geweldig werken als een element van etnische sieraden, maar niet alleen. Metalen kralen perfect ontwikkelen van creativiteit. Ze zien er goed uit in combinatie met andere elementen, zoals glaskralen, omdat ze perfect breken. Metalen kralen verkrijgbaar in onze winkel zijn duurzaam, bestand tegen vervorming en tegelijkertijd echt gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner. Een bijkomend voordeel is zeker de stilistische diversiteit van de aangeboden kralen. Ze kunnen zowel in retrostijl als volledig modern zijn - om uw visie op uw eigen sieraden te vinden. Ze combineren heel goed met Miyuki-kralen, Tsjechische kralen en halfedelstenen.

--- meer lezen ---
Metalen kralen

Metalen kralen voor het maken van sieraden

Metalen kralen zijn een van de basisproducten voor het maken van sieraden. We gebruiken ze samen met glazen kralen of halffabrikaten voor sieraden. Onder hen zijn populaire tips, metalen hangers, bedel, spacers, aluminium kralen. Metalen kralen zijn van hoge kwaliteit en ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken om armbanden, kettingen of oorbellen te maken.