Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Miyuki® kralen

Miyuki-kralen, kleine Japanse kralen, die behoren tot een van de meest gewaardeerde producten in deze branche. Koop ze in onze winkel groothandels, retailkortingen, mogelijk gratis verzending. Zien!

Wij bieden Japanse kralen in een breed scala aan tinten en kleuren, van waaruit u originele en prachtige hangers, kettingen of armbanden kunt maken. Miyuki is geweldig in het maken van handgemaakte sieraden en allerlei soorten vlechten. Beste resultaten als u werkt aan originele accessoires en semi-producten van Miyuki, zoals Miyuki-draden of Miyuki-naalden.

Miyuki-kralen zijn gemaakt van duurzaam glas van hoge kwaliteit met een speciale precisie. En dat maakt elk van hen een perfecte vorm en is perfect geschikt voor de rest. Een hoog prestatieniveau is een van de redenen waarom Japanse kralen worden gekozen door kunstenaars en ontwerpers over de hele wereld. Glazen kralen die zelfs de meest veeleisende makers aanspreken.

--- meer lezen ---
Miyuki® kralen

Miyuki kralen

Miyuki-kralen zijn een uitstekende keuze van Japanse kralen van hoge kwaliteit. Perfect voor handgemaakte sieraden. Geweldig om te gebruiken met Miyuki-threads. Miyuki-kralen zijn perfect gemaakt. De perfecte vorm van elke kraal. Dat is waarom ze zo geliefd zijn bij de makers van sieraden. Gebruik originele Miyuki-naalden om Miyuki-kralen te rijgen. MIyuki-kralen uit Japan concurreren al lang met toho-kralen. Volgens velen hebben ze een betere, mooiere vorm dan Toho-kralen. Ze kosten echter ook iets meer. Uitermate geschikt voor het maken van een armband of ander soort sieraden handgemaakte kunstenaars.