Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Natuurlijke kralen

Natuurlijke kralen zijn duizenden producten om uit te kiezen parelmoer, natuurlijke parels, kralen en hout, bedoeld voor het maken van natuurlijke sieraden, maar niet alleen. Super prijzen en kortingen tot 30%. Controleren!

Met natuurlijke halffabrikaten kunt u prachtige armbanden, halskettingen en oorbellen maken die perfect bij de zomerstijl passen. In de winkel maxbeads.be bieden we kralen in verschillende soorten kleuren en vormen in het aanbod voor de detailhandel en groothandel. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan natuurstenen, die ook in ons assortiment zijn. De combinatie van verschillende soorten natuurlijke kralen stelt je in staat om geweldige sieraden te maken geïnspireerd door de natuur en modetrends.

--- meer lezen ---
natuurlijke kralen

Natuurlijke kralen

Natuurlijke kralen zijn duizenden producten om uit te kiezen, parelmoer, natuurlijke parels, koraal, houten kralen om natuurlijke sieraden te maken, maar niet alleen. Je kunt prachtige armbanden, halskettingen en oorbellen maken die in de zomer heel modieus zijn.

Houten kralen

Houten kralen worden ook gewaardeerd bij verschillende soorten revalidatie. In de koraliki.pl-winkel in de winkel- en groothandelaanbieding verkopen we verschillende soorten kleuren en vormen. Let ook op natuurstenen van edelstenen voor het maken van sieraden, die in ons aanbod een volledig aparte verkoopcategorie hebben.

Freaswaterparels

Natuurlijke parels zijn een tussenproduct voor het maken van sieraden, bekend om honderden jaren, je kunt mooie lichtarmbanden, oorbellen met interessante kleuren of zomerstrandkettingen maken.