Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Keramische kralen en porseleinen kralen

Porseleinen en keramische kralen tegen geweldige prijzen, een grote selectie. Honderden kleuren en vormen, hoge kwaliteit. Kortingen tot 30%, de mogelijkheid tot verzending van juffen. Bekijk ons ​​aanbod en ontdek het nu!

Porseleinen kralen worden geïnspireerd door hun ongelijke kleuring en interessant ontwerp. Je kunt niet alleen kiezen uit vele kleuren, maar ook uit vormen, waaronder ballen en pastilles, die een zeer individuele creatieve creatie mogelijk maken. Porseleinen kralen zijn elegant, ze hebben veel tijdloze stijl. Dit type materiaal wordt vaak gebruikt voor ongebruikelijke projecten. Sieraden gemaakt van porseleinen kralen is interessant vanwege de verscheidenheid van de textuur en schaduw. De grootte van vormen zorgt voor zijn rijke mogelijkheden om te combineren met andere materialen, waaronder metaal. Porseleinen kralen zijn geweldig als een element om armbanden en oorbellen te maken, maar ook kettingen die je schoonheid zullen verrukken.

--- meer lezen ---
Porseleinen kralen

Porseleinen kralen en keramische kralen.

Porseleinen kralen zijn gemaakt van wit keramiek onderverdeeld in traditionele kralen en meer glanzende keramische kralen met hoogglans en intense kleuren. Keramische kralen in verband met de productietechniek hebben verschillende kleuren en coatings, evenals andere vormen van kogels, kubussen en stenen. Porseleinen kralen zijn zeer populaire halffabrikaten voor het maken van sieraden.