Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Sieraad onderdelen / Sieraden bevindingen | Bevindingen voor het maken van sieraden.

Sieraden - Sieraden maken, Sieraden maken

Sieraden voor het maken van sieraden zijn artikelen die nodig zijn in de werkplaats van elke kunstenaar die sieraden maakt. Wij bieden zilveren accessoires, glaskralen, natuurstenen. Geweldige prijzen, tot 30% korting, zie!

Duizenden sieraden voor het maken van sieraden, waaronder oorhaspels, schakels, spelden, klemballen. Perfecte accessoires voor sieraden. Koop bij juwelen en juwelen voor groot en kleinhandel met de beste prijzen. Inclusief sieraden blanks: zilver 925, verzilverd of zilver.

Wat zijn sieradenbevindingen? Dit zijn allemaal elementen die worden gebruikt om individuele onderdelen van de ketting, oorbellen of armbanden, zoals oorraden, draden, tips, valstrikken, bindingen, karabijnhaken, klemmende bollen en een schakel, in te rijgen, vast te maken, op te hangen of te verbinden.

 

Het aanbod van maxbeads.be bevat meer dan 1300 sieraden voor sieraden, waaronder zilveren 925 sterling zilveren sieraden, gemaakt van 316l chirurgisch staal of zilver. Wij bieden alleen sieraden bevindingen van betrouwbare producenten. Elk van hen heeft een laboratoriumcertificaat, wat een garantie is voor de hoogste kwaliteit.

 

We verkopen accessoires voor het maken van sieraden in retail- en groothandelspakketten.

--- meer lezen ---
Sieraad onderdelen

Sieraden bevindingen voor het maken van sieraden

Blanks voor sieraden zijn de basis voor het maken van handwerk voor elke sieraden. We bieden meer dan 1300 halffabricaten, waaronder zilver 925, verzilverd 316 chirurgisch staal en zilver. We bieden populaire haken, draden, tips, vallen, federerende, karabijnhaken of klemmende bollen en een koppeling. Wij verkopen halffabrikaten voor sieraden in retail- en groothandelspakketten. Sieradenaccessoires zijn van de hoogste kwaliteit, hebben laboratoriumcertificaten.

In onze online winkel verkopen wij verschillende soorten halffabrikaten en sieradenaccessoires. We verdelen ze meestal in een coatingkleur of -stof. De meest populaire zijn zilver 925 blanks, verzilverde blanks, halffabrikaten in zilver of halffabrikaten voor de vervaardiging van chirurgisch stalen sieraden. De hoofdtypen zijn oorhaakjes, draden, pins, tips, stroppen, klemmende bollen, link, spacers, buizen, sticks, bevestigingsmiddelen en kettingen.

Je zult prachtige oorbellen, kettingen of armbanden maken. Combineer gewoon de juiste kralen met de armband, kies een kant-klare sluiting of maak je eigen kralen met metalen elementen.

sieraden voor het maken van sieraden vormen de basis bij het maken van allerlei kettingen, oorbellen of andere waardevolle versieringen. Al deze elementen worden gebruikt om sieraden te diversifiëren en te verrijken. Dankzij hen wordt het een persoonlijk geschenk, perfect voor allerlei omstandigheden. Dergelijke halffabrikaten omvatten riemen, schakels, sieradenbanden of zelfs bevestigingsmiddelen voor sieraden. Dankzij hun aanwezigheid in sieraden, wordt het een opmerkelijk en origineel decoratief element in het lichaam van de vrouw. Vooral vaak wordt gekozen voor iets elegantere gelegenheden, maar het voegt ook elke dag lessen toe. Een goed gekozen supplement verhoogt altijd de waarde van styling.

Sieraden bevindingen voor custome sieraden

We bieden een breed scala aan halfafgewerkte maten - van 4 mm tot zelfs 20 mm. De meest gekozen kleur van halffabrikaten is natuurlijk ingetogen grijs of wit, maar ook die in tinten van goud of blauw worden steeds populairder. Dankzij de verscheidenheid aan kleuren van halffabrikaten, vormen ze een ideale aanvulling op de gecreëerde vormen voor sieraden, evenals de extra decoratie. Tanga, sluitingen of schakels zijn een onlosmakelijk onderdeel van elk sieraad. Een breed scala aan halffabricaten die op de markt verkrijgbaar zijn, maakt kettingen, oorbellen of armbanden tot kleine kunstwerken en geniet al jaren van het oog. Controleer andere categorieën van onze winkel.