Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Synthetische kralen / plastic kralen

Synthetische kralen zijn meestal plastic kralen die worden gebruikt om sieraden te maken. Wij bieden transparant acryl en anderen, bijvoorbeeld. Gekleurde of plastic parels. Kortingen tot 30%, pakketten van 20 en 500 g. Zie nu!

Synthetische kralen, ook wel bekend als plastic, zijn een groep kralen gemaakt van kunstmatige materialen. Het is echter de moeite waard om toe te voegen dat ze niet opvallen tussen edelstenen of glazen kralen. In het brede assortiment van onze winkel vindt u caramballa kralen, plastic kralen, kunststof parels en thermohardende massa's.

Ze hebben allemaal interessante vormen en een extreem originele afwerking. Ze nemen de vorm aan van capsules, ruiten en ballen. Synthetische kralen zijn verkrijgbaar in vele tinten - van iets lichter, transparant, zwart, rood, wit tot honing en koffie. Dankzij zo'n breed scala aan kralen, kunt u ongebruikelijke armbanden en halskettingen maken die het karakter van hun maker sterk benadrukken. We kunnen ook een handwerk van het kroonluchter-type maken, een gordijn voor deuren en ramen. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en trekken niet de aandacht van één persoon. Synthetische kralen worden gekenmerkt door duurzaamheid en uniciteit die alle sieradenmakers zullen waarderen. Voor hun kronkeling kunnen verschillende soorten elastische lijnen of staalkabels worden gebruikt om ze er geweldig uit te laten zien.

--- meer lezen ---

Synthetische kralen of plastic kralen

Synthetische kralen bevatten vele soorten kralen, waaronder kunststof kralen, acryl kralen en kunststof kralen. De meest geprezen zijn acrylkralen met een transparante structuur, die op honderden manieren worden gebruikt. Synthetische kralen zijn erg licht, het is gemakkelijk om met hun hulp nog complexere patronen te maken. Ze hebben een verscheidenheid aan interessante vormen, zoals pastilles, ballen of diamanten, en daarom passen ze perfect bij de artistieke visie van elke sieradenmaker. Je kunt plastic kralen gebruiken om ornamenten te maken of ze aan te vullen met andere composities, bijvoorbeeld met stenen. Synthetische kralen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kleuren om het kiezen van iets perfects te vergemakkelijken.

Kunststof kralen zijn synthetische kralen die worden gebruikt om sieraden en allerlei soorten handwerk te maken, bijv. Gordijnen, kroonluchters. De meest populaire onder hen zijn acryl kralen, plastic kralen en plastic kralen. Ons aanbod omvat ongeveer 1000 plastic kralen, in groothandels- en retailpakketten.