Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Toho kralen

TOHO Kralen die niet alleen indruk maken met hun geweldige schoonheid en vorm, maar ook de precisie van hun vakmanschap. Japanse TOHO-kralen hebben perfecte vormen en lijken op elkaar. Koop ze voor een geweldige prijs!

TOHO kralen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit glas, duurzaam en duurzaam van kleur. Ze krijgen geen vuile huid of materiaal dat zich in de buurt bevindt. Een onderscheidend kenmerk van TOHO ™ is, naast de vorm, ook een groter inrijggat dan andere kleine kralen. Het maakt het gebruik van dikkere draden of monofilamenten mogelijk. We zijn er zeker van dat onze sieraden of applicaties op kleding beter bij het materiaal blijven. Om deze reden worden TOHO ™ kralen het meest gebruikt in vlechten en borduurwerk.

--- meer lezen ---
Toho kralen

Toho kralen

TOHO ™ kralen zijn fijne kralen uit Japan. Dit is de hoogste kwaliteit onder kralen, elke vorm is bijna perfect. Combineer ze goed met Tsjechische kralen of halffabrikaten voor het maken van sieraden. Dankzij de grotere gaten worden TOHO ™ kralen handiger gebruikt in vlechten en borduurwerk dan traditionele kleine kralen.

Toho-kralen 11/0 en 15/0 of 8/0

De meest populaire groottes van TOHO zijn ronde kralen Toho 11/0 en 15/0, en 8/0. TOHO wordt verkocht in retail- en wholesale-pakketten. Groothandel is een pakje van 50 gram, de winkel is 5 gram pakjes. U kiest en beslist welke verkoop voor u beter is. Bespaar tot 38% op wholesale-packs. Als u op zoek bent naar TOHO-kralen voor de goedkoopste prijs, dan heeft u de perfecte gevonden. TOHO is een Japans bedrijf, opgericht in 1957. Haar kleine kralen zijn erg populair bij sieraden, kleding en modeontwerpers. Ze zijn geweldig voor het maken van sieraden met de beadingu-techniek, bijvoorbeeld weven op een weefgetouw, mozaïeksteek, handweven, kralenborduurwerk.

Nylon Toho One-G nylon

Om met TOHO-kralen te werken, kunnen bruikbare Miyuki-naalden, TOHO One-G-nylon draden, monofilamenten en andere halfafgewerkte producten voor het maken van sieraden en handwerk zijn.

TOHO-kralen komen uit Japan, waar hun kwaliteit en unieke schoonheid al heel lang worden gewaardeerd. Ze zijn gemaakt van glas, waardoor ze extreem duurzaam, duurzaam en hun kleur niet vervagen. Bovendien worden ze niet vuil op de huid of kleding - ze zijn ideaal voor zowel elegante uitjes als dagelijks gebruik. Dankzij de fijne afwerking zijn ze perfect voor het componeren met andere soorten kralen. Ze hebben een iets bredere opening om in te rijgen, waardoor ze nog eenvoudiger en aangenamer werken. Voor het inrijgen van draden kunt u iets dikkere draden gebruiken, zoals bijvoorbeeld Miyuki-draden. Ook zijn alle soorten sieradensnaren of aders perfect.

Toho kralen armbanden en gebruik

Toho-kralen worden het meest gebruikt voor borduren of vlechten. Ze blijven goed bij het materiaal en er is geen probleem met hun toepassing. Dit wordt gewaardeerd door liefhebbers van handgemaakte sieraden, die geven om de kwaliteit en diversiteit van gebruikte materialen. Ons aanbod omvat een brede selectie TOHO-kralen, variërend van TOHO-bugelparels, Toho-schat, Toho-mix. We hebben ook kralen in verschillende kleuren hybride, transparant of metallic. We zijn er zeker van dat zelfs de meest veeleisende klant bij ons het patroon van het favoriete patroon en de kleur van TOHO-kralen zal vinden.