Informatie: Onze website maakt gebruik van cookies om service te leveren overeenkomstig met het Privacybeleid. Je kan de voorwaarden van het bewaren van cookies in jouw browser zelf bepalen.

Tsjechische kralen

Tsjechische kralen zijn bekend en gewaardeerd over de hele wereld kleine, glazen kralen. In onze winkel kunt u ze voor een geweldige prijs kopen, u kunt het merk Preciosa of de SuperDuo-kralen kiezen. Aarzel niet!

In deze categorie vindt u glas gepolijste Tsjechische parels, die genieten van onverminderde populariteit bij alle sieradenmakers en erkenning over de hele wereld. Glas Tsjechische kralen worden vaak gebruikt om handgemaakte sieraden of sutaszu-techniek te maken. En het is moeilijk om verrast te worden. Kralen geproduceerd door onze zuiderburen worden gekenmerkt door uitstekende kwaliteit, interessant ontwerp, coating en kleuren, evenals een verscheidenheid aan vormen. Het glas is afkomstig van Tsjechische glasfabrieken die bekend staan ​​om hun hoge kwaliteit. De meeste van hen worden geproduceerd in de buurt van Jablonec - de beroemde hoofdstad van de kralenindustrie. Een van de meest populaire producten van Matubo zijn de beroemde SuperDuo-kralen en Preciosa-kralen. Sieradenmakers en ontwerpers reiken ook gretig naar prachtig gepolijste Tsjechische gepolijste kralen.

--- meer lezen ---
Tsjechische kralen

Tsjechische kralen

Tsjechische kralen na kralen van Japanse TOHO of Miyuki-kralen zijn erg populair. Vanwege de interessante vormen, mooie kleur en coating. De meest populaire zijn Matubo-kralen, of de beroemde SuperDuo-kralen en preciosa-kralen. De gepolijste Tsjechische gepolijste gepolijste kralen worden ook zeer gewaardeerd. Glazen kralen worden vaak gebruikt om sieraden of soutache te maken.

Preciosa-kralen

Dit zijn de beroemde kralen uit Tsjechië, kleine minuscule kralen die concurreren met Toho-kralen. Honderden kleuren, populaire vormen. Al deze halffabrikaten zijn te vinden in ons aanbod.

SuperDuo-kralen

Matubo-kralen hebben een nieuwe standaard gezet in kralen met twee snaren. ze hebben honderden, prachtige kleuren en hun vorm is ideaal voor het maken van handgemaakte sieraden.